gezellige quizspellen met heerlijk diner Feesten en arrangementen 

Restaurant l'Union biedt ook een uitstekende feestlocatie: 'De Heerenkamer' op de eerste verdieping.

Feestzaal voor 45 personen

De Heerenkamer is uitermate geschikt voor feesten en partijen tot 45 personen. Koffie en andere dranken worden uiteraard keurig verzorgd en u kunt natuurlijk ook genieten van onze gerechten in deze sfeervol ingerichte zaal. In de Heerenkamer kunt u zeer intiem tafelen of een gezellige groepsactiviteit organiseren, waarvoor we diverse arrangementen bieden. En tijdens het feest geniet u van een geweldig uitzicht op de historische binnenstad van Roermond.


Quizspel menu arrangementen

In samenwerking met TB Events bieden we diverse quizspel arrangementen, themafeesten en workshops. Ze zijn perfect voor personeelsfeestjes, familie uitjes en vriendengroepen. De uitjes vinden plaats in en vanuit onze Heerenkamer op de eerste verdieping en worden gecombineerd met een heerlijk diner of lunch. U kunt kiezen uit o.a.:

Zoetigheden van onze high tea High tea

Gezellig met z'n tweetjes of met een hele groep: onze high tea biedt u een perfecte balans van onze heerlijke zoete (foto) en hartige specialiteiten. Meer informatie:

VVV's culinaire wandeltocht

De walking dinner: een culinaire wandeltocht die wij in samenwerking met diverse collega's en in combinatie met een stadswandeling onder leiding van een officiŽle VVV-gids organiseren. Elke menugang geniet u in een ander restaurant en tussen de gangen door leert u te voet de monumentale Roermondse binnenstad kennen.
Meer informatie vindt u op:

Romantische balkons

romantische balkons Vanaf een tweetal balkons op de eerste verdieping kunt u genieten van het monumentale uitzicht (foto) en van onze heerlijke gerechten. Reserveren is noodzakelijk, goede weersomstandigheden uiteraard ook. Romantiek voor twee op topniveau!

Wijnproeverijen

Speciale wijnproeverijen met een rondleiding en proeverij
in een Roermondse Middeleeuwse wijnkelder, met een
wijnproefcursus of wijn/spijs diner. We informeren u graag!


  © Restaurant l'Union 2018