Sex in the City 

gezellige quizspellen met heerlijk diner

Fashion, shine en flirt in Roermond

Fashion, shine, flirt en sex zijn de beste ingrediënten voor een vrouwen vrijgezellenfeestje of groepsuitje. De tijden van het ‘standaard vrijgezellenfeestje’ zijn voorbij. Kruip in de huid van Miranda, Carrie, Charlotte en Samantha voor een hilarische uitje. Flaneren, shoppen, sex, kleding en flirten zijn de ingrediënten. Het wordt hilarisch en onvergetelijk!

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie worden warm onthaald door de begeleiding met een drankje. Vervolgens krijgen jullie de instructies, waarna de begeleider jullie verdeeld in groepen van vier tot zes personen. Nadat iedereen geïnformeerd is, gaan jullie Roermond in met verschillende attributen en een opdrachtenboekje. De opdrachten zijn hilarisch, fout en mode gerelateerd. Jullie vervullen de opdracht zoals een van de karakters dit ook zou doen. Zo zou het kunnen zijn dat je een telefoonnummer van een hunk moet regelen zoals Samantha dit zou doen of jezelf moet uitdossen als Carrie! Tijdens het uitje krijgen jullie een camera mee om deze onvergetelijke dag vast te leggen. Aan het einde van het spel komen jullie bij l’Union terug om jullie ervaringen met elkaar delen. Het uitje wordt afgesloten (of gestart) met een lunch of diner, gezellig in zaal 'De Heerenkamer'.

Altijd een passend aanbod

Sex in the City duurt zo’n 3 uur, exclusief lunch of diner. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 15 personen zijn de kosten per persoon € 29,50 (incl. btw) voor het spelprogramma inclusief twee drankjes. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

Sex in the City wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018