Gek op Holland 

gezellige quizspellen met heerlijk diner

Oer-hollandse gezelligheid in Roermond!

Houden jullie van Holland? Speel dan de Gek op Holland quiz! Een oer-hollandse quiz waarbij je de strijd aangaat met je collega’s of vrienden. De quiz is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest, teambuilding of groepsuitje. Een quiz waar iedereen wat mee heeft en iedereen wat van weet. Ideaal om betrokkenheid te creëren bij de gehele groep en jullie avond of middag tot een daverend succes te maken. Knal samen met je team tijdens de leukste quiz van Roermond en laat zien dat jij van Holland houdt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie worden warm ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens krijgen jullie een introductie van de quizmaster. De teams worden gemaakt en de quiz wordt ingeluid met een originele Hollandse kraker. De quizmaster zal jullie door de verschillende rondes loodsen. Zo moeten jullie gaan spellen, schatten, muziek raden en nog veel meer! Alle aspecten van de Hollandse cultuur worden bellicht! Aan het einde van de quiz wordt het winnende team bekend gemaakt en ontvangen zij een kleinigheidje. U sluit het spel af met een lunch of diner, gezellig in zaal 'De Heerenkamer'.

Altijd een passend aanbod

De Gek op Holland quiz duurt zo’n 3,5 uur en speel je in onze zaal 'De Heerenkamer'. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 20 personen zijn de kosten per persoon € 49,50 (incl. btw) voor het spelprogramma, inclusief diner. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

De Gek op Holland quiz wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018