pop-quiz Roermond 

gezellige quizspellen met heerlijk diner

Een feest van herkenning!

Bezig met het organiseren van een groepsuitje, bedrijfsfeest of afdelingsuitje? De pop-quiz van l’Union is geschikt voor alle groepen! De pop-quiz is een jarenoud fenomeen waarbij muziekkennis wordt getest. Tijdens deze quiz gaat het bij een ieder kriebelen om zijn of haar kennis met de rest van de groep te delen. Alle pop-genres komen voorbij.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie worden ontvangen door de quizmaster in ‘De Heerenkamer’, onze zaal op de eerste verdieping. Na een korte introductie en het verdelen van de teams gaan jullie van start met de eerste ronde. De rondes bestaan uit vragen, het raden van nummers, clips en meer! Hou jullie enthousiasme niet in, want meezingen maakt het juist gezellig! Elvis, Madonna en Lady Gaga zijn enkele namen die niet kunnen ontbreken aan een zichzelf respecterende pop-quiz. Aan het einde wordt het winnende team bekendgemaakt en uiteraard hoort daar een prijs bij. De quiz wordt afgesloten (of gestart) met een lunch of diner, gezellig in zaal 'De Heerenkamer'.

Altijd een passend aanbod

De pop-quiz duurt zo’n 3,5 uur en speel je in onze zaal 'De Heerenkamer'. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 20 personen zijn de kosten per persoon € 49,50 (incl. btw) voor de quiz, inclusief diner. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

De pop-quiz wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018