The Hangover 

gezellige quizspellen met heerlijk diner

De kater komt later... in Roermond

Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen? Geen konijnenpak of stripper meer, maar volledig los gaan in Roermond tijdens The Hangover! The day after wordt de schade opgemaakt met flinke koppijn! Dit uitje is niet alleen geschikt als vrijgezellenfeestje, maar ook voor andere groepen. Je gaat met je collega’s of vrienden de stad in om de meest 'hilarische' opdrachten uit te voeren. Doe er zoveel mogelijk en het wordt een dag om nooit te vergeten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerst worden jullie ontvangen door de begeleiding met een welkomstdrankje. De begeleiding geeft jullie de instructies en zal jullie verdelen in groepjes van vier tot zes personen. Nadat iedereen de ins en outs kent gaan jullie op pad met een camera en opdrachtenboekje. Iedereen moet minimaal één opdracht vervullen. Wie welke opdracht moet uitvoeren wordt bepaalt door het gooien met een dobbelsteen. Zo zou het kunnen zijn dat je een meid met rode schoenen moet kussen (het liefst zonder bitch slap) of dat je een tattoo moet ontwerpen. Jullie gaan de sfeer vangen die hoort bij de gelijknamige film! Aan het einde van het uitje keren jullie terug bij l’Union voor een drankje. Jullie krijgen een camera mee om deze nooit te vergeten ervaringen vast te leggen. Het uitje wordt afgesloten (of gestart) met een lunch of diner, gezellig in zaal 'De Heerenkamer'.

Altijd een passend aanbod

The Hangover duurt zo’n 3 uur, exclusief lunch of diner. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 15 personen zijn de kosten per persoon € 29,50 (incl. btw) voor het spelprogramma inclusief twee drankjes. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

The Hangover wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018