gezellige quizspellen met heerlijk diner City GPS tocht 

Zie Roermond vanuit een ander perspectief!

Maak een spannende gps tocht door Roermond met daarin een aantal spelelementen verwerkt. De tocht leidt jullie langs verschillende bezienswaardigheden waaromheen opdrachten zijn uitgezet. Een ontspannende wandeling die zeker niet saai wordt! Een GPS apparaat leidt jullie naar unieke plekken en bezienswaardigheden in Roermond.

Hoe gaat het in zijn werk?

Uiteraard gaan jullie niet zomaar op weg. Na een ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris en wat lekkers krijgen jullie een gedetailleerde speluitleg. Vervolgens vormen we de teams. Gewapend met een GPS systeem, fotocamera en opdrachtenboekje gaan jullie de route afleggen. Koppel de juiste tekst aan de juiste foto, fotografeer objecten en volg de GPS route. Aan het einde van de route keren jullie terug bij l'Union en zal de begeleiding de uitslag geven. Bij Restaurant l'Union sluit u het uitje af met een lunch of diner, gezellig in zaal 'De Heerenkamer'.

Altijd een passend aanbod

De City GPS tocht duurt ongeveer 3,5 uur, het diner of de lunch niet inbegrepen. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 20 personen zijn de kosten per persoon € 49,50 (incl. btw) voor het spelprogramma, inclusief diner. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

City GPS wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018