Escape in the City 

gezellige quizspellen met heerlijk diner

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

Van het populaire concept Escape Room is er nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar één oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad!

Wat staat je te wachten tijdens het Escape in the City?

Jullie worden ontvangen in zaal 'De Heerenkamer' met koffie, thee of fris en iets lekkers. Hierna volgt een uitgebreide uitleg over het spelm waarna de teams worden samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Altijd een passend aanbod

Het 'Escape in the City' programma duurt ongeveer 3 uur, het diner of de lunch niet inbegrepen. Informeer naar de prijzen van dit arrangement. Ter indicatie: voor een groep van 16 personen zijn de kosten per persoon € 33,00 (incl. btw) voor het spelprogramma, inclusief twee drankjes en iets lekkers. Voor lunch of diner maken we altijd een passend aanbod. Een voorbeeld hiervan:

Meer info en contact

Escape in the City wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events:
Of neem direct contact op met restaurant l'union via (0475) 317187 of  info@restaurantlunion.nl.

Andere voorbeelden van quizspellen


Voor het complete aanbod van TB Events, te boeken via Restaurant l'Union:


  © Restaurant l'Union 2018